Ads Top

TCL introduceert eerste 98-inch QLED TV

Tijdens IFA 2022 heeft TCL Electronics zijn eerste TCL 98-inch QLED TV getoond voor de Europese markt. De TCL 98 inch C73 is de nieuwste toevoeging aan de XL Collection die vorig jaar voor de Noord-Amerikaanse markt werd geïntroduceerd.

De nieuwe XL Collection in Europa omvat TCL-televisies met beeldschermformaten van meer dan 75 inch. De 98-inch C73 met Google TV is de grootste in de serie, met 4K-resolutie en QLED-technologie die een entertainmentweergave biedt met verbluffende kleurenprestaties volgens Hollywood standaarden.

Wanneer consumenten thuis op ongeveer drie meter afstand van het 98C73-scherm zitten, genieten ze van hetzelfde 60-graden gezichtsveld als wanneer ze naar een gigantisch 30-meter scherm kijken vanaf de middelste rij stoelen in het midden van een bioscoop, zegt TCL.
 
De 75C93 en 75C83 tv’s van de XL Collection worden aangedreven door Mini LED-achtergrondverlichting. De 1.920 Local Dimming Zones van de C93 zorgen volgens TCL voor briljante zwarttinten, heldere wittinten, levendige kleuren en nog meer fijne definitie in beelden.
 
Voor gamers bieden de XL Collection Mini LED tv’s 75C93 en 75C83 - een lage inputvertraging en een variabele vernieuwingsfrequentie van maximaal 144Hz en beide tv’s ondersteunen HDMI 2.1-invoer.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.