Ads Top

HBO Max in september

Vanaf 5 september kunnen fans van de Adult Swim animatie-serie Rick & Morty genieten van wekelijkse nieuwe afleveringen bij HBO Max. Rick Sanchez woont bij de familie van zijn dochter Beth en sleept haar, zijn schoonzoon Jerry, zijn kleindochter Summer én zijn kleinzoon Morty continu mee op intergalactische uitjes.

Nieuwe afleveringen van House of the Dragon gaan ook in de maand september elke maandag in première. De serie speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af en vertelt het verhaal van House Targaryen. Vorige week werd bekendgemaakt dat de serie is verlengd met een tweede seizoen.

Los Espookys (17 september) keert terug voor seizoen twee. De tweetalige komedie volgt een groep vrienden die van hun gedeelde liefde voor horror een eigenaardige bezigheid heeft gemaakt; ze bieden horror aan klanten die het nodig hebben. Het verhaal speelt zich af in Latijns-Amerika, een plek waar het griezelige en onvoorspelbare gewoon onderdeel zijn van het dagelijkse leven.

Andere films zijn Annabelle Comes Home, Spider-Man: Homecoming, Sherlock Gnomes, Godzilla en Wonder Woman 1984 verschijnen in september op het platform.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.