Ads Top

4LED short-throw projector van BenQ

BenQ introduceert de nieuwe TH690ST 4LED gaming beamer met short-throw technologie. De nieuwe toevoeging aan BenQ's gaming beamer-serie is volgens het bedrijf geschikt voor alle soorten entertainment, of het nu gaat om gaming console games, het bekijken van films en series of het uitzenden van live sportevenementen.

Via de 2 HDMI (2.0b) interfaces kan de TH690ST worden gebruikt met alle populaire gameconsoles, zoals Sony PS5/PS4, Nintendo Switch of Xbox Series.

Met een beelddiagonaal van 100 inch op een afstand van slechts 1,5 m van het projectieoppervlak is de TH690ST 4LED short-throw projector volgens BenQ een 'kosteneffectief alternatief' voor grootbeeld-tv's. Voor eenvoudige en handige projectie vanuit verschillende kamerposities elimineert 2D Keystone Correction trapeziumeffecten en optimaliseert het de beelduitlijning.

De levensduur van de lichtbron wordt geschat op 30.000 uur in ECO-stand, wat neerkomt op ongeveer 21 jaar gebruik zonder dat de lichtbron hoeft te worden vervangen, uitgaande van ongeveer 4 uur dagelijks gebruik.

Gamers ervaren interacties in het spel met extra realisme en intensiteit met de speciaal ontworpen voorgeprogrammeerde spelmodi van de TH690ST. Er zijn geoptimaliseerde spelmodi voor lichte en donkere omgevingen beschikbaar voor meer helderheid en detail wanneer u zich onderdompelt in de respectieve spelsfeer.

De 4LED gaming projector bereikt bijzonder levendige kleuren met een kleurruimtedekking van 84% DCI-P3 en 98% Rec. 709. De TH690ST is ook compatibel met 4K HDR, zodat HDR kan worden gereproduceerd voor zowel 4K als 1080P.
 
Overtuigende geluidservaring
De twee ingebouwde 5 watt treVolo stereoluidsprekers zorgen voor een voldoende krachtig klankbeeld door hoge tonen, middentonen en lage tonen in balans te brengen en te combineren tot een meeslepende geluidservaring. Gebruikers kunnen snel schakelen tussen de geluidsmodi Standard, Cinema, Music, Game, Sports en Custom om de beste geluidservaring te krijgen voor de inhoud die wordt bekeken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.