Ads Top

Prime Video presenteert Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte.

Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte. Voor het eerst in zijn leven bezoekt hij het land waar hij al zo lang een obsessie voor heeft, maar waar hij nooit is geweest. Ruud Gullit doorkruist het land met zijn rijke geschiedenis, waar hij vrijdenkers en vooraanstaande wetenschappers ontmoet.

Hij komt op plaatsen waar normaal niemand wordt toegelaten en zoekt antwoorden op de vragen die hij zich al heel lang stelt zoals: bestaat de vloek van Toetanchamon; waren het wel mensen die de piramides bouwden; wordt er een geheim verborgen onder de poten van de sfinx; waarom worden zwarte farao's in de geschiedenis, kunst, TV en film vaak genegeerd? 

De zesdelige serie gaat later dit jaar in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video. Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte wordt geproduceerd door Scenery & Atlas Collective.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.