Ads Top

Loewe versterkt audio-aanbod met subwoofer klang sub1

Met de introductie van de Loewe klang sub1 breidt Loewe zijn audioportfolio verder uit. De compacte subwoofer zorgt voor een dynamisch, krachtig basfundament en vormt daarmee een aanvulling op zowel de geïntegreerde audio-oplossingen van Loewe TV-toestellen (vanaf SL3) als op die van andere aanbieders (waarbij de audio-uitgang gelijktijdig met de TV wordt gestuurd).

Het design van de subwoofer, ontwikkeld in de hoofdvestiging van de onderneming in Kronach, maakt een zeer compact formaat, een draadloze verbinding met de TV en een trillingsvrije geluidsweergave mogelijk. D

De compacte Loewe klang sub1 levert een totaal muziekvermogen van 160 Watt. Oder het luxueuze chassis hebben de Loewe akoestiek-experts vier vrij zwaaiende passieve kegels gecombineerd met twee actieve basluidsprekers in de vorm van een zeshoek.

Door deze plaatsing van de drivers is de Loewe klang sub1 ook bij hoge volumes absoluut trillingsvrij en wordt de bijbehorende ruis geëlimineerd. Tegelijkertijd maakt dit ontwerp een constructie mogelijk die ongeveer 50 procent kleiner is dan conventionele wooferconstructies - bij gelijkblijvende prestaties. Het resultaat: de Loewe klang sub1 heeft afmetingen van slechts 287 x 287 x 158 mm (breedte x hoogte x diepte).

NDe Loewe klang sub1 is sinds midden september 2022 verkrijgbaar bij de erkende vakhandel. Als accessoire wordt een USB Bluetooth-transmitter meegeleverd. De adviesprijs bedraagt 449 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.