Ads Top

JBL Bar 1000 pronkstuk van vier nieuwe Dolby Atmos JBL soundbars

JBL’s nieuwste soundbar, de BL Bar 1000, belooft een rijke bioscoopervaring, maar dan zónder draden.

De 7.1.4. channel JBL Bar 1000 gebruikt vier up-firing drivers waardoor je opgaat in de sfeer van Dolby Atmos®en DTS:X 3D surround sound.

De JBL Bar 300, JBL Bar 500 en JBL Bar 800 voegen zich bij de JBL Bar 1000 en maken de gloednieuwe JBL Bar Series compleet.
 
De vier nieuwe soundbars zijn allemaal uitgerust met PureVoice-technologie, die gebruikmaakt van JBL’s algoritme dat stemhelderheid optimaliseert. Zo kun je zelfs de meest ingewikkelde gesprekken volgen.
 
Voor degenen die een wat kleinere setting willen zonder in te leveren op geluid, is de JBL Bar 800 volgens de fabrikant een uitstekend alternatief. Net als de JBL Bar 1000 heeft de JBL Bar 800 afneembare en draadloze surround speakers die samen met twee up-firing drivers ruimte creëren voor een Dolby Atmos® 3D surround sound dat werkelijk al je verwachtingen overtreft.

Met de JBL One app installeer je alles gemakkelijk en navigeer je door geïntegreerde muziekplatforms. En: voor een persoonlijke luisterervaring kun je de EQ settings volledig aanpassen aan jouw wensen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.