Ads Top

Beosound Theatre van Bang & Olufsen

Het Deense audiomerk Bang & Olufsen lanceert op IFA de Beosound Theatre, een high-end soundbar die de kenmerken kenbare Bang & Olufsen productfuncties in één enkel product verenigt.

De Beosound Theatre is uitgerust met 12 luidsprekerdrivers, waaronder twee op maat gemaakte 6,5 inch woofers met lange slag en 800 watt versterkingsvermogen, voor geluidsdrukniveaus tot 112 dB.

Spraakverstaanbaarheid wordt gegarandeerd door het op maat gemaakte middenkanaal, waar de tweeter direct voor de middentoner is gemonteerd. De uitlijning van deze drivers zorgt voor een betere geluidsverdeling, waardoor de kwaliteit van de audio-ervaring voor iedereen in de kamer wordt verbeterd, terwijl de richtingsgevoeligheid is ontworpen om de spraakkwaliteit te optimaliseren.

Voortbouwend op de Beam Width and Beam Direction Control die werd ontwikkeld voor Bang & Olufsen's Beolab 90 luidsprekers, introduceert de Beosound Theatre een nieuwe driedimensionale geluidsrichting, waarbij luidsprekerdrivers niet alleen samenwerken om geluid te produceren, maar ook om de breedte en richting van de straal te regelen.

De interfacebeugel is gemotoriseerd en vormt een naadloze verbinding tussen de standaard en het tv-scherm. De beugel verbergt op slimme wijze alle kabels om de tv als één geïntegreerd ontwerp te presenteren. De beugel bevat ook een vak om smart tv-boxen te plaatsen.

De soundbar wordt geleverd met 'Mozart', het eigen softwareplatform van Bang & Olufsen dat ervoor zorgt dat de soundbar naadloos kan aansluiten op alle producten vanaf 1986.

De soundbaar mag wat kosten: 6490 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.