Ads Top

Nieuwe komedieserie ‘Moedermaffia’ bij Videoland

"Nee hoor, die van mij slaapt de hele nacht door" en "werk jij gewoon fulltime? Dat zou ik echt niet kunnen". Hoe doe je dat? De perfecte moeder zijn en wanneer kom je in aanmerking voor de schoonheidsprijs als het op opvoeden aankomt? Een topic waarover iedereen maar al te graag zijn of haar mening paraat heeft en niet over raakt uitgepraat.

Maar bestaat deze ‘perfecte’ wijze van opvoeden ook echt of rommelt iedereen maar wat aan? In de nieuwe komedieserie ‘Moedermaffia’ volgen we het verhaal van Daan, een moeder die maar wat aanmoddert. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat ze het moederschap waardig is. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wanneer ben je eigenlijk een goede moeder? En wie bepaalt dat? De hoofdrol is weggelegd voor Loes Haverkort. Andere rollen zijn onder andere voor Benja Bruijning, Beppie Melissen en Eva Laurensen.

'Moedermaffia' gecreëerd door Anjali Taneja (Het Huis Anubis) en geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart. De serie is geproduceerd door Maarten Swart van Kaap Holland Series. De regie ligt in handen van Anna van Keimpema (Mees Kees serie).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.