Ads Top

Oppo noemt zijn eerste Europese tablet Oppo Pad Air

Je moet als Oppo maar durven om je nieuwe tablet de OPPO Pad Air te noemen: zijn eerste OPPO-tablet voor de Europese markt.

De OPPO Pad Air heeft een tweekleurig metalen splitsingsontwerp. Het bovenste deel van het achterpaneel combineert een 3D-textuur in een OPPO Glow-afwerking met groeven die de tablet een betere grip geven en vingerafdrukken voorkomen. Het onderste deel van het achterpaneel is gezandstraald met korrels van slechts 0,15 mm, waardoor een oppervlak ontstaat dat er glad uitziet, maar niet glad is. Met een dikte van slechts 6,94 mm en 440 gram aan gewicht voelt de OPPO Pad Air licht en comfortabel aan.

De OPPO Pad Air draait op ColorOS voor Pad. ColorOS for Pad ondersteunt slimme aanraakinteracties zoals een gesplitst scherm met twee vingers, een zwevend venster met vier vingers en een slimme zijbalk.

Daarnaast zijn er twee nieuwe functies voor meerdere schermen die gebruikers helpen de continuïteit op verschillende apparaten te behouden. De eerste is het slepen en neerzetten van bestanden en de tweede is het delen van het klembord via OPPO Connect. Met de eerste kunnen gebruikers eenvoudig bestanden overzetten van hun OPPO-smartphone naar OPPO Pad Air door middel van slepen en loslaten. Eenmaal op het grote scherm van OPPO Pad Air zijn foto's en video's gemakkelijker te bewerken. Met het klembord kunnen gebruikers tekst naadloos kopiëren en plakken op zowel smartphone als tablet, waardoor de productiviteit naar een hoger niveau wordt getild.

Verder is de OPPO Pad Air uitgerust met vier supergrote luidsprekers en Dolby Atmos-ondersteuning, waardoor een hoogwaardig geluid met helderheid wordt geleverd voor een meeslepende luisterervaring. Dankzij de grote batterij van 7100 mAh kunnen gebruikers tot 12 uur video's bekijken, tot 15 uur videoconferenties bijwonen of tot 16 uur e-books lezen. De batterij gaat gemakkelijk uren mee, of het nu voor werk, entertainment of online lessen is.

Prijs & beschikbaarheid
De OPPO Pad Air is vanaf per direct verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, BCC, MediaMarkt en de OPPO e-store. OPPO Pad Air met 4GB RAM + 128GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 329 euro. OPPO Pad Air met 4GB RAM + 64GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 279 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.