Ads Top

Telenet introduceert allereerste zender in België met alleen maar vrouwensport


Sportfans kunnen vanaf 23 september hun hart ophalen op de gloednieuwe internationale zender W-Sport. Het is de allereerste Belgische zender die enkel vrouwensport uitzendt met live verslaggeving van onder meer de vrouwelijke Premier League en vier andere Europese voetbalcompetities, basketbal, triatlon, paardrijden en boksen. Alle Telenet TV-klanten kunnen gratis afstemmen op de zender.

Het EK van de Red Flames, de zeges van Lotte Kopecky, de successen van de Belgian Cats: de vrouwensport gooit dit jaar hoge ogen. Jong en oud smult van de mooie prestaties van de Belgische sportvrouwen, want de liveverslaggeving en talkshows haalden dit jaar nooit hogere kijkcijfers.

Telenet neemt daarom de internationale zender W-Sport op in zijn aanbod, meteen de allereerste zender in ons land die enkel vrouwensport uitzendt.

Het aanbod van W-Sport is uitgebreid en divers. Er is veel aandacht voor voetbal, met onder andere de Premier League voor vrouwen en de Italiaanse, Duitse en Nederlandse vrouwencompetities. Daarnaast heeft de zender de rechten van het PAC12 basketbaltornooi, de Superleague triatlon, de Global Champions Tour in het paardrijden en de IBA Wereldkampioenschappen boksen. Naast alle liveverslaggeving, staan er ook documentaires en shows rond vrouwensport op het programma, onder andere over Simone Biles, Venus Williams en Naomi Osaka.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.