Ads Top

Adobe introduceert Photoshop Elements 2023 en Premiere Elements 2023

Het verbeterde aanbod omvat nieuwe Adobe Sensei AI-functies voor eenvoudige bewerkingen en edit-handleidingen voor iedereen. Elements 2023 gaat verder dan desktop en biedt een verbinding met nieuwe web- en mobiele companion apps (uitsluitend Engels beta) om onderweg foto’s en video’s te bekijken en delen.

Nieuwe functies zijn:

Beleef onderweg veel plezier aan foto’s en video’s door ze te uploaden naar de cloud met de nieuwe mobiele companion app (uitsluitend Engels beta).
Doe meer vanuit elke browser door bewerkte foto’s en video’s te delen en te bekijken via de nieuwe webcompanion app. Het is ook mogelijk om collages en diavoorstellingen te maken.

Voeg bewegende elementen toe aan foto’s om bijvoorbeeld watervallen, wolken of andere achtergronden in stilstaande beelden een vleugje filmmagie te geven. Of sla beelden op als MP4-video’s en GIF’s om deze te delen op sociale media met behulp van Adobe Sensei.

Breng foto’s naar een hoger niveau met bijgewerkte creatieve content, zoals achtergronden, patronen en luchtafbeeldingen. Gebruik nieuwe collage- en diashowsjablonen om foto’s op een leuke manier te presenteren.

Creëer met behulp van Peek-through Overlays de illusie van diepte in foto’s.

Transformeer videoclips in één klik met Artisitic Effects, geïnspireerd op populaire kunststijlen en mogelijk gemaakt door Adobe Sensei.

Kies de perfecte soundtrack dankzij 100 nieuwe audiotracks in Premiere Elements. Deze zijn geschikt voor alle mogelijke toepassingen, zoals thuisfilms en schoolprojecten.

Photoshop Elements 2023 en Premiere Elements 2023 zijn nu verkrijgbaar via www.adobe.com en de meeste grote retailers voor 83,00 euro per stuk of gebundeld voor 125 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.