Ads Top

Proximus versterkt zijn samenwerking met Disney+

Proximus zet een nieuwe stap in zijn samenwerking met Disney+, de streamingdienst van The Walt Disney Company. De bedoeling is om de toegang tot het streamingplatform voor Pickx-klanten eenvoudiger te maken, zodat ze waar en wanneer ze maar willen naar de allernieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star kunnen kijken.

Concreet zullen Pickx-klanten voortaan hun abonnement op Disney+ kunnen betalen via hun Proximus-factuur. Bovendien zal de toegang tot Disney+ permanent geïntegreerd worden in de tv-opties Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports.

Proximus is sinds de lancering van Disney+ in België in september 2020 een van de partners van het platform. Sindsdien was de toegang tot Disney+ al inbegrepen in de tv-opties Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports. Klanten kregen daarbij een voucher voor een jaar toegang tot Disney+, inbegrepen bij hun pack. Vanaf nu gaat de samenwerking tussen Proximus en Disney+ in een hogere versnelling. Klanten die voor een van deze twee opties gekozen hebben, krijgen permanent toegang tot Disney+, zonder dat de prijs van deze TV-opties verandert.

Om de toegang tot Disney+ voor alle tv-klanten van Proximus te vergemakkelijken, is ’Disney+ vanaf vandaag bovendien beschikbaar als een individuele optie voor 8,99 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.