Ads Top

Kamera Express zet laatste stap voor integratie Foto Konijnenberg

De website van Foto Konijnenberg is ondergebracht bij Kamera Express. Vanaf4 oktober 2022 leidt de website fotokonijnenberg.be naar de website van Kamera Express.
 
Kamera Express noemt zich al jaren de nummer 1 van de foto- en videomarkt in de Benelux en streeft ernaar om ook de nummer 1 van de Europese foto- en videomarkt te zijn. Dit komt weer een stap dichterbij door deze integratie.
 
Kamera Express heeft nu in tien Europese landen een webshop. Daarnaast heeft Kamera Express 13 winkels in Nederland, negen winkels in België, 10 winkels in Duitsland en twee winkels in Luxemburg.

Voor klanten van Foto Konijnenberg verandert er niet zo veel. Als je vanaf 27 september zoekt naar fotokonijnenberg.be, zul je gelijk doorverwezen worden naar de website van Kamera Express.

Op het andere webadres na, blijft alles hetzelfde: de producten, de klantvriendelijkheid en natuurlijk alle services die je gewend bent. Daarnaast heeft de foto- en videospecialist naast een enorm assortiment aan foto- en videocamera’s, ook tv’s, audiosystemen en software voor je klaar staan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.