Ads Top

Aftrap van het nieuwe UEFA Champions League-seizoen bij Proximus Pickx

Op 6 september wordt de groepsfase van de UEFA Champions League op gang getrapt. Net als vorig seizoen is Proximus de enige operator in België die álle UEFA Champions League-wedstrijden aan zijn klanten kan aanbieden.

Voor het tweede seizoen op rij en tot en met de kwartfinale zijn de dinsdagavondwedstrijden waarin Club Brugge niet aan de bak moet, in Vlaanderen exclusief te bekijken bij Proximus Pickx. Geen enkele andere Nederlandstalige zender in België zendt die avond de UEFA Champions League uit. Dit betekent dat topwedstrijden als PSG – Juventus op 6 september, AC Milan – Chelsea op 11 oktober en Borussia Dortmund – Manchester City op 25 oktober, net als alle wedstrijden uit de ‘groep des doods’ met Bayern München, FC Barcelona en Inter Milaan, aan Vlaamse kant exclusief te zien zullen zijn op Proximus Pickx.

Alle wedstrijden integraal voor klanten met de tv-opties Pickx Sports en Pickx All Stars & Sports

Eén wedstrijd per speeldag in de groepsfase zal te zien zijn op Pickx+, de exclusieve zender van Proximus met een brede waaier aan content voor alle leden van het gezin. De zender is beschikbaar voor klanten met de tv-opties Pickx All Stars, Pickx All Stars & Sports of Pickx Mix, en is tevens verkrijgbaar als afzonderlijke tv-optie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.