Ads Top

De gasten in het nieuwe seizoen van Alleen Elvis blijft bestaan?

 

Meer dan 100 boeiende mensen waren in de voorbije 11 seizoenen al te gast bij Thomas Vanderveken in Alleen Elvis blijft bestaan. Aan de hand van negen beeldfragmenten vertelden ze wat hen raakt en inspireert. Vanaf half oktober is Alleen Elvis terug met andermaal tien bevlogen Vlamingen en een gastheer die zoals altijd zijn nieuwsgierige, innemende en empathische zelve is.

Dit zijn de namen voor het twaalfde seizoen:

Zaterdag 15 oktober: Nina Van Eeckhaut (strafpleiter)
Zaterdag 22 oktober: Murielle Scherre (lingerieontwerpster)
Zaterdag 29 oktober: Ingrid De Jonghe (juriste, pedagoge en jeugdtherapeute)
Zaterdag 5 november:  Joris Hessels (acteur en tv-maker)
Zaterdag 12 november: Lia van Bekhoven (nieuwscorrespondente in Londen)
Zaterdag 19 november: Ish Ait Hamou (danser, scenarist, verhalenverteller)
Zaterdag 26 november: Jacques Vandermeiren (CEO Port of Antwerp-Bruges)
Zaterdag 3 december: Marie Vinck (actrice en theatermaker)
Zaterdag 10 december: David Van Reybrouck (cultuurhistoricus)
Zaterdag 17 december: Sidi Larbi Cherkaoui (choreograaf) 

Allemaal zijn ze ondertussen volop op zoek naar hun hoogstpersoonlijke ultieme lijstje met de meest prikkelende, inspirerende en ontroerende beeldfragmenten. Wat die beelden met hen deden en hoe ze een leidraad zijn, vertellen ze in 90 minuten aan Thomas Vanderveken. Tien zaterdagavonden lang lopen we een stukje van hun weg mee.

Elvis blijft nog langer bestaan dankzij de gloednieuwe Elvis-box. Meer dan 100 gasten, dat zijn bijzonder veel boeiende uitspraken, inzichten en bedenkingen. Thomas dook in zijn geheugen en in het rijke Elvis-archief en selecteerde 30 beklijvende citaten van gasten die ook voor hem een bijzondere betekenis hebben gekregen. Die citaten zijn nu gebundeld in een mooie box met 30 kaartjes die tot nadenken stemmen. Binnenkort in de boekenwinkel.

Alleen Elvis blijft bestaan: vanaf zaterdag 15 oktober even na 22.00 uur op Canvas en VRT MAX, herhaling op zondag om 18.00 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.