Ads Top

Videostreamingdienst voor migranten

Lebara lanceert een nieuwe videostreamingdienst Lebara Play voor migranten. Die dienst omvat meer dan 150 TV-kanalen en 3.000 films van over de hele wereld.

Lebara heeft in Europa, Afrika en Azië overeenkomsten gesloten met een aantal van de grootste content-aanbieders ter wereld, waaronder: het veelbekeken Turkse kanaal ATV, Euro D, Eurostar en TV8 International, plus een uitgebreid aanbod aan Turkse films; Sun Network, het netwerk achter Sun TV, KTV en Adithya, de populairste Tamil-entertainmentkanalen ter wereld; African Movie Channel, voor de eerste keer onder licentie buiten Afrika, en gespecialiseerd in nieuwe en klassieke Afrikaanse films; het pan-Afrikaanse premiumkanaal Ebony Life en het vooraanstaande Nigeriaanse kanaal Silverbird en het nummer één Franse Nollywood-filmkanaal Nollywood TV.

Content in HD- en SD-kwaliteit kan worden gestreamd op mobiel, computer en tablet of via een settopbox voor de TV.

 Lebara Play is nu beschikbaar in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Deze zomer wordt de dienst verder uitgerold in de rest van Europa en tegen het einde van het jaar zal het verkrijgbaar zijn op diverse andere markten over de hele wereld. Daarnaast zal Lebara het huidige aanbod van Lebara Play verder uitbreiden en nieuwe content toevoegen in het Roemeens, Pools en Hindi.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.