Ads Top

Brava nu ook te ontvangen in Kroatië

De vanuit Nederland opererende cultuurzender Brava breidt opnieuw uit op de snel groeiende televisiemarkt in Oost-Europa. Samen met zusterzender DJAZZ.tv maakt Brava sinds kort deel uit van het televisieaanbod van de Kroatische televisieplatforms Vipnet en B.net, dochterondernemingen van Telekom Austria Group. De samenwerking  met de Oostenrijkse telecomprovider leidde in april al tot doorgifte van Brava en DJAZZ.tv bij het Bulgaarse Mtel en het Macedonische Blizoo.

Dankzij de samenwerking met Telekom Austria Group (TAG) hebben de Nederlandse cultuurzenders eerder dit jaar een positie verworven op de Eutelsat 16A, waardoor grote delen van Oost-Europa onder handbereik zijn gekomen. Directeur Jur Bron van Brava Group geeft aan ‘uiterst tevreden’ te zijn met de overeenkomst met TAG. ‘Steeds meer distributeurs pakken het signaal van Brava en DJAZZ.tv op’, aldus Bron.

Brava en DJAZZ.tv zijn de afgelopen jaren beschikbaar gekomen voor tv-kijkers in Nederland, België, Duitsland, Turkije, Portugal, Slowakije, Tsjechië, Monaco, Libanon, Estland, Hongarije, Polen, negentien merendeels Franstalige landen in Centraal en West-Afrika plus een aantal landen in het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. Dankzij de recente uitbreiding in Kroatië kunnen de Nederlandse cultuurzenders nu worden ontvangen door televisiekijkers in meer dan vijftig landen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.