Ads Top

Samsung introduceert eerste monitor met draadloze oplaadfunctie

Samsung introduceert de SE370, de eerste monitor op de markt die mobiele apparaten draadloos oplaadt. De monitor is uitgevoerd met een draadloos oplaadstation in de standaard. Gebruikers die hun smartphone of tablet op het oplaadgebied plaatsen, laden het apparaat automatisch op. Het laadstation werkt met alle mobiele apparaten die de Qi-standaard voor draadloos opladen ondersteunen, waaronder de Samsung Galaxy S6. De Qi-standaard is ontwikkeld door het Wireless Power Consortium (WPC) en is een van de meest gangbare standaarden.

De monitoren zelf, verkrijgbaar in 23,6 inch en 27 inch, maken de kijkervaring minder vermoeiend dankzij de trillingvrije functie en de Eye-saver mode op de monitor. Dit vermindert de schadelijke effecten van blauw licht op de ogen wat tot vermoeidheid kan leiden.

De monitor is verder voorzien van Eco Saving Plus die de helderheid van het scherm desgewenst vermindert om stroom te besparen. Dit kan tot tien procent meer energiebesparing opleveren. Delen van de behuizing van de monitor zijn bovendien gebouwd zonder PVC om de impact op het milieu te verkleinen.

De Samsung SE370-monitoren zijn vanaf september verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van 269 euro (23,6 inch) en 369 euro (27 inch).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.