Ads Top

Proximus TV versterkt zijn sportaanbod

Proximus heeft een overeenkomst gesloten met Elever Sports Network om zijn bestaande aanbod van internationale sporten uit te breiden en te versterken, via twee nieuwe sportzenders Eleven en Eleven Sports.

Naast het beste van het bestaande Belgisch voetbalaanbod met de Jupiler en Proximus League, biedt Proximus zijn klanten voortaan ook meer internationaal voetbal met de Franse, Italiaanse, Braziliaanse, en Schotse kampioenschappen, net als de prestigieuze Engelse FA Cup. 

Ook internationaal tennis (ATP 250), basketbal, wielrennen, volleybal en Formule E zullen vanaf augustus op Proximus TV te bekijken zijn.

Er zijn drie sportopties: het beste van het Belgische voetbal voor 9,95 euro maand met Optie 11, het beste van het internationale voetbal en sport voor 9,95 euro met Optie 11+ en het complete sportaanbod die 11 en 11+ combineert voor 14,95 euro per maand met de Optie All Foot.

Alle 11+ of All Foot abonnees van Proximus TV kunnen vanaf 2 augustus het beste van de Franse, Italiaanse, Braziliaanse en Schotse kampioenschappen en de prestigieuze Engelse FA Cup op de zender 'Eleven' van de Eleven Sports Network-groep bekijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.