Ads Top

Mio introduceert stijlvolle dash cams met Full HD camera

Mio introduceert een nieuwe serie dash cams die niet alleen alles voor je vastleggen, maar dat ook nog in HD doen. De lichtgewicht MiVue 638 en 658 Touch-modellen geven je altijd bewijs van wat er daadwerkelijk op de weg gebeurde. Om het je makkelijk te maken, starten deze dash cams met filmen zodra je de auto start.

De MiVue 638 Touch is voorzien van een Full HD-camera met 1080 pixels en de MiVue 658 Touch is uitgerust met een Extreme HD-camera met 1296 pixels. Beide camera’s zijn voorzien van GPS-informatie, aanraakscherm en bieden de mogelijkheid een tweede SD-kaart te plaatsen. Daarnaast kun je via de MiVue Manager-desktopapplicatie eenvoudig de filmpjes delen via bijvoorbeeld Facebook of YouTube.

De nieuwe modellen zijn wederom voorzien van glazen lenzen. De MiVue 658 Touch bevat een camera met een optische sensor, zodat je zelfs in het donker hoge kwaliteit beelden kan maken. Ook bevatten de nieuwe modellen een 150 graden groothoeklens, zodat er zoveel mogelijk van de verkeerssituatie in beeld komt.

De MiVue 638 Touch is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 149 euro en de MiVue 658 Touch kost 169 euro.

Er is ook nog een MiVue 658 wifi. Zo kun je alles ook weer eenvoudig delen via social media of bijvoorbeeld met je verzekeringsmaatschappij. De MiVue 658 kost 199 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.