Ads Top

Ajax in voorronde Champions League op 29 juli en 4 augustus live bij SBS6 en NU.nl

Lukt het Ajax, de huidige nummer 2 van de Eredivisie, om zich net als landskampioen PSV te plaatsen voor de poulefase van de Champions League? De Amsterdammers stromen hiervoor in de derde voorronde in en spelen op woensdag 29 juli (uit) en dinsdag 4 augustus (thuis) tegen Rapid Wien. Beide duels zijn live zien bij SBS6 en NU.nl

De eerste wedstrijd wordt gespeeld in het Ernst Happel-stadion in de Wenen, de plaats waar Ajax twintig jaar geleden de finale van de Champions League won van AC Milan. Deze uitzending wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten. Bij de return een week later in de Amsterdam ArenA is Jan Joost van Gangelen de host. Op beide avonden schuift Ronald de Boer aan voor de wedstrijdanalyse en komt het commentaar bij het duel van Leo Oldenburger. Wytse van der Goot is de verslaggever voor de interviews aan het veld.

De voorbeschouwingen bij SBS6 beginnen om 20.30 uur (29 juli) en 19.50 uur (4 augustus). Op beide speeldagen komt de gehele uitzending vanuit de stadions. Pas als er meerdere wedstrijden per avond getoond en nabesproken kunnen worden, verhuizen Toine, Jan Joost en de analytici naar de studio in Hilversum. Dat is vanaf de Champions League playoffs.

Online pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten terug kan zien. En is er een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst.

De volgende fase, de play-offs, zijn op 18/19 en 25/26 augustus te zien. De poulefase van de Champions League gaat op dinsdag 15 september van start. De finale van dit seizoen vindt op zaterdag 28 mei plaats in het legendarische San Siro-stadion in Milaan, de thuisbasis van AC Milan en Inter.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.