Ads Top

Laatste seizoen Strike Back vanaf 1 augustus te zien bij HBO

De televisieserie Strike Back, met glansrollen voor Philip Winchester (24: Live Another Day) en Sullivan Stapleton (300: Rise of an Empire), is een wereldomspannende thrillerserie rond twee leden van Section 20, een geheime spionageafdeling van het Britse leger. De serie is een voortzetting van de zesdelige miniserie Strike Back die in 2010 door het Engelse Sky TV werd uitgezonden. Een jaar later blies Cinemax - ook verantwoordelijk voor hitseries zoals Banshee en The Knick - de reeks nieuw leven in. In rap tempo bouwde Strike Back een trouwe fanbase op en het nieuwste en tevens laatste, vierde seizoen is vanaf zaterdag 1 augustus bij HBO te zien.

Geheim agenten Stonebridge en Scott worden samen met hun S-20 collega’s Philip Locke, Julia Richmond en Kim Martinez opgetrommeld om een verdwijning in Bangkok te onderzoeken. Al snel blijkt het een voorbode van een massale terreuraanval die enorme gevolgen voor de wereld kan hebben. Nog een keer zullen Scott, Stonebridge en hun collega’s kriskras door Azië en Europa moeten reizen om de wereld te behoeden voor zijn ondergang. Ook het vierde seizoen staat bol van de actie en elke afleveringen gaan de geheim agenten de strijd aan met de Japanse Yakuza, de Russische maffia, cyberterroristen, elitehuurlingen, Noord-Koreaanse volgelingen en ander dodelijk tuig.

Het vierde seizoen van Strike Back is vanaf 1 augustus elke zaterdag om 22:00 uur te zien op HBO 3. Alle voorgaande seizoenen, 30 afleveringen in totaal, zijn sinds 13 juli 2015 beschikbaar via HBO On Demand en HBO GO: de online streamingdienst waarmee HBO-abonnees oude én nieuwe afleveringen van Strike Back kunnen bekijken via computer, tablet, smartphone en Smart TV.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.