Ads Top

Nieuwe Blu-ray speler Cambridge Audio

Cambridge Audio kondigt een nieuwe Blu-rayspeler aan, voorzien van de recentste versie van de Mediatek chipset waardoor deze een groot aantal verschillende diskformaten kan afspelen, zoals 3D Blu-ray, Blu-ray DVD, CD, SACD, DVD-A, AVCHD en HDCD.

De door Cambridge Audio samen met het Zwitserse Anagram ontwikkelde Adaptive Time Filtering (ATF) audio upsampling wordt toegepast om tot 24bit/192kHz te sampelen waardoor er optimale kwaliteit met alle geluidsbronnen behaald wordt. En daarmee houdt het niet op: Darbee videoprocessing wordt in het videogedeelte toegepast voor het bereiken van een voor onmogelijk gehouden hoge beeldkwaliteit.

De CXU kan verder ook gebruikt worden als een hoogwaardige voorversterker, DAC en videoprocessor waardoor altijd geprofiteerd kan worden de hoge kwaliteit.

De CXU heeft tweevoudige HDMI uitgangen die apart geconfigureerd kunnen worden, waardoor videosignalen met meerdere beeldschermen gebruikt kunnen worden. Er kan ook een 3D-videosignaal samen met een separaat HDMI-audiosignaal naar een andere, niet-3D AV receiver gestuurd worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.