Ads Top

De nieuwe LUMIX DMC-GX8

Panasonic introduceert de LUMIX DMC-GX8, de nieuwste toevoeging aan het LUMIX GX-assortiment DSLM-camera's. De camera is voorzien van de nieuwste 4K-technologie en de eerste Dual I.S. (beeldstabilisator) van

De LUMIX DMC-GX8 is uitgerust met een Digital Live MOS-sensor van 20,3 megapixels . Zelfs bij weinig omgevingslicht worden beelden vastgelegd met een minimale hoeveelheid ruis. De verbeterde lichtverzadiging van de sensor resulteert in een groter dynamisch bereik voor een natuurgetrouwe kleurweergave.

Een vernieuwde Venus Engine-beeldprocessor, die beelden in een hoge resolutie en met een hoge gevoeligheid vastlegt bij een minimale hoeveelheid ruis, zorgt voor betere resultaten bij weinig omgevingslicht. Door deze verbeterde functionaliteit kunnen blokken ruis worden verwijderd die in het verleden lastig te onderscheiden waren, hierdoor kan het beeld worden vastlegd zoals het door de lens wordt waargenomen.

De mogelijkheid altijd weer scherpe en heldere beelden vast te leggen is een belangrijk kenmerk van de LUMIX DMC-GX8. Het eerste Dual I.S. systeem ter wereld draagt hier alleen maar aan bij. Door de combinatie van een Lens Optical Image Stabiliser en een Body Image Stabiliser kan zelfs een heftige trilling van de hand worden gecorrigeerd zodat beelden altijd scherp zijn, van groothoek- tot teleopname en zelfs bij weinig omgevingslicht.

De Venus Engine-beeldprocessor met een quad-core CPU maakt daarnaast een ultrasnelle signaalverwerking mogelijk bij 8 fps (AFS)/6 fps (AFC). Je kan hierdoor snelbewegende onderwerpen nauwkeurig en gemakkelijk vastleggen. De Venus Engine verbetert ook de kleurweergave doordat elk frame nauwkeurig wordt geëvalueerd. Daarbij wordt niet alleen de kleur zelf geanalyseerd, maar ook de verzadiging en de lichtsterkte. De LUMIX DMC-GX8 is ook in staat textuur natuurgetrouw weer te geven door een aanzienlijk verbeterde resolutie, gevoeligheid, kleurweergave en kleurverloop.

Een van de belangrijkste verbeteringen die deze camera biedt ten opzichte van de populaire LUMIX DMC-GX7, is de introductie van 4K-video. De LUMIX DMC-GX8 legt vloeiende, hoge resolutie 4K Ultra HD-videobeelden vast in 3840 x 2160 bij 25p (50 Hz) of 24p in MP4 naast Full HD 1920 x 1080 bij 50p (50 Hz) video's in AVCHD Progressive of MP4 (MPEG-4/H.264) formaat met het praktische Full-time AF.
De volledig nieuwe 4K-functionaliteit van de LUMIX DMC-GX8 maakt niet alleen schitterende videobeelden mogelijk. Panasonic is er ook in geslaagd te zorgen voor een revolutie van het fotografisch proces. Door de 4K-videomogelijkheden kan je met de 4K-fotofunctie een specifieke foto van 8 megapixels heel nauwkeurig knippen uit video-opnames, zodat je zelfs die magische momenten die in een oogwenk voorbij zijn kan vastleggen om er voor altijd van te genieten.

De LUMIX DMC-GX8 biedt drie 4K-fotofuncties: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) en 4K Pre-burst. Met deze functies, die voor het eerst beschikbaar waren op de onlangs geïntroduceerde LUMIX DMC-G7, kan het perfecte beeld worden vastgelegd door het gewenste frame te knippen uit de 4K-videobeelden.

Specificaties:
* Nieuwe kortste sluitertijd van 1/16000 sec. (elektronische sluiter)
* Verbeterde Multiple Panorama Modus (prioriteit beeldkwaliteit of prioriteit beeldhoek)
* Microfoonaansluiting van 2,5 mm
* Oogafstand LVF is 21 mm voor meer gebruiksgemak voor brildragers
* Focus Peaking/Eye Sensor AF/Touch Pad AF/Starlight AF
* Modi P/A/S/M voor video-opnames
* Silent-modus
* Creative Control
* Mogelijkheid om in de camera te bewerken: RAW Data Development en Clear Retouch
* Time Lapse Shot/Stop Motion Animation.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.