Ads Top

HBO neemt afscheid van series

David Simon, verantwoordelijk voor de HBO-klassiekers The Wire, Treme en Generation Kill, presenteert op 17 augustus Show Me a Hero. Deze zesdelige miniserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lisa Belkin en richt zich op de interpretatie van onderwerpen als ras en gemeenschap, bekeken door de ogen van politieke figuren, bureaucraten, activisten en de gewone burgers van Yonkers, een voorstad in New York. Oscar Isaac - genomineerd voor een Golden Globe voor Inside Llewyn Davis - speelt de hoofdrol. Hij wordt bijgestaan door Catherine Keener, Alfred Molina, Winona Ryder en Jim Belushi. Show Me a Hero: vanaf 17 augustus elke maandag om 20:30 uur.

Een laatste maal keren de mannen van Section 20, een geheime eenheid van de Britse militaire inlichtingendienst, terug voor het vierde seizoen van Strike Back. Acteurs Sullivan Stapleton en Philip Winchester speuren de halve wereld af om deze te behoeden voor zijn ondergang. Terwijl de nieuwste afleveringen nu al elke maandag beschikbaar zijn via HBO GO en HBO On Demand zal er vanaf 1 augustus elke zaterdag om 22:00 uur ook een aflevering te zien zijn op HBO 3.

Larry Kramer, AIDS activist en schrijver van het wereldberoemde toneelstuk The Normal Heart, staat centraal in Larry Kramer: In Love and Anger. In de documentaire - welke op dinsdag 4 augustus om 20:30 uur te zien is bij HBO Nederland - volgt de kijker Kramers bewogen leven en carrière. Filmmaker en goede vriend Jean Carlomusto volgt Kramer terwijl hij bijkomt van zijn levertransplantatie ten gevolge van zijn gevecht met HIV en combineert dit met beelden van een demonstrerende Kramer die zich altijd heeft ingezet voor de ontwikkeling van de LGBT gemeenschap in de Verenigde Staten.

In augustus neemt HBO afscheid van een drietal series waarbij de finale van True Detective maar liefst 86 minuten in beslag neemt:
•         True Detective - seizoen 2: t/m 10 augustus elke maandag bij HBO
•         Ballers - seizoen 1: t/m 24 augustus elke maandag bij HBO
•         The Brink - seizoen 1: t/m 24 augustus elke maandag bij HBO

Verder zijn er deze maand nieuwe episodes van de volgende series:
•         Ray Donovan - seizoen 3: elke maandag bij HBO
•         Masters of Sex - seizoen 3: elke donderdag bij HBO
•         Last Week Tonight with John Oliver: elke donderdag bij HBO
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.