Ads Top

Ultrasnelle superzoom fotografie in 4K

Panasonic introduceert de LUMIX DMC-FZ300, de nieuwste toevoeging aan het FZ-assortiment compacte digitale superzoomcamera's. De camera is voorzien van een LEICA DC-lens met een diafragma van F2.8 over het volledige zoombereik van 25-600 mm.

Met de 25-600 mm LEICA DC-lens van de LUMIX DMC-FZ300 wordt het onderwerp nog dichterbij gehaald en doordat de lens een diafragma heeft van F2.8 van groothoek tot telestand, worden opnames volgens de fabrikant verbluffend helder. Het grote zoombereik is gecombineerd met de nieuwste Hybrid O.I.S + (optische beeldstabilisator) van Panasonic, die corrigeert over vijf assen.

Met de DMC-FZ300 komen het maken van 4K-opnames eveneens binnen handbereik. 4K-video biedt vier keer de resolutie en helderheid van Full HD. Bij gebruik van de modi 4K Pre-Burst, 4K Burst en 4K Burst Start&Stop kan heel nauwkeurig een specifieke foto van 8 megapixels geknipt worden uit 4K-videobeelden. Dit betekent dat men het perfecte beeld kan selecteren van zelfs de meest kortstondige momenten, zoals een vogel die opvliegt of een vis die uit het water springt.

De 12-megapixel High Sensitivity MOS-sensor van de LUMIX DMC-FZ300 en de nieuwe Venus Engine bieden volgens het bedrijf een optimale gevoeligheid en snelheid van beeldverwerking.

De LUMIX DMC-FZ300 biedt ook een groot aantal connectiviteits- en opnamemogelijkheden waarmee de beschikking verkregen wordt over optimale controle en creativiteit bij het maken van foto- en video-opnames.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.