Ads Top

Ook Vodafone lanceert mobiele tv-dienst

Vodafone lanceert net als KPN een mobiele tv-dienst die ook zonder tv-abonnement bij de aanbieder kan worden afgenomen. De dienst is voor 4,95 euro per maand direct beschikbaar, maar wel alleen voor eigen klanten.

Klanten van Vodafone kunnen via de TV Anywhere App, beschikbaar voor zowel iOS als Android, onderweg en overal in Nederland televisiekijken.

TV Anywhere is beschikbaar voor zowel Vodafone Thuis klanten, als Vodafone klanten met een mobiel abonnement. De app is niet te gebruiken als je geen Vodafone klant bent.

Voor Vodafone Thuis klanten is TV Anywhere te bekijken via alle 3G, 4G en WiFi-netwerken in Nederland. Via 3G en 4G zal TV Anywhere data verbruiken uit je mobiele databundel.

Vodafone klanten met alleen een mobiel abonnement kunnen óók gebruik maken van alle WiFi-netwerken, en natuurlijk via Vodafone 3G/4G. Ook voor hen geldt dat TV Anywhere data verbruikt uit de databundel als er via 3G of 4G gekeken wordt.

Vodafone klanten ontvangen een alert via sms voordat ze en als ze over hun data-limiet heen gaan. Ook via de My Vodafone App hebben klanten zicht op de status van databundel. TV Anywhere vervangt de huidige Live TV-portal die nu beschikbaar is voor Vodafone Mobile klanten, en de TV app voor Vodafone Thuis klanten.

Het aanbod voor mobiele klanten bestaat uit 12 kanalen, namelijk de NPO-zenders, RTL-zenders, SBS-zenders en XITE. Voor Vodafone Thuis abonnees zijn er 17 kanalen buitenshuis te bekijken en 22 kanalen thuis, waaronder 24 Kitchen, National Geographic, TLC, Discovery, Animal Planet, Investigation, Eurosport, MTV, Comedy Central en Nickelodeon.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.