Ads Top

Nieuwe LEICA-lens voor Micro Four Thirds-systeem in ontwikkeling

Panasonic werkt aan de ontwikkeling van de eerste LEICA DG 100-400 mm/F4.0-6.3 telezoomlens (equivalent 35mm-camera: 200-800mm) voor het Micro Four Thirds-systeem. Met deze lens wordt het assortiment digitale verwisselbare lenzen voor DSLM-camera's verder uitgebreid.

De LEICA DG-lenzen worden zo ontworpen en ontwikkeld dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Leica. Op dit moment zijn er al vier LEICA DG-lenzen verkrijgbaar met een vaste brandpuntsafstand en die worden wereldwijd zeer positief gewaardeerd door gebruikers2.

De lens ondersteunt een snelle digitale signaaluitwisseling bij 240 fps om te voldoen aan de vereisten van de nauwkeurige AF (Auto Focus) met DFD (Depth From Defocus) technologie op de LUMIX G-camera. Samen met de POWER O.I.S. (optische beeldstabilisator) stelt het gebruikers in staat snel scherp te stellen op het doel en scherpe, heldere beelden vast te leggen. Daarnaast is de nieuwe lens overal mee naar toe te nemen omdat hij spatwater- en stofbestendig is en dus bestand is tegen zware omstandigheden buiten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.