Ads Top

Samsung lanceert volgende generatie tablets


Met de lancering van de GALAXY Tab 2 series brengt Samsung haar eerste twee tablets uit met Android 4.0. Beide tablets bieden volgens de fabrikant een schat aan nieuwe mogelijkheden. De GALAXY Tab 2 (10.1) is de ideale tablet voor thuis, terwijl de lichtgewicht GALAXY Tab 2 (7.0) dé tablet is voor onderweg. Beide tablets komen dit voorjaar uit in een 3G/Wi-Fi- en een Wi-Fi-versie.
De verbeterde Android Market geeft toegang tot 400.000 applicaties, terwijl de vernieuwde gebruikersinterface onder andere een app gallery bevat die het delen van content makkelijker maakt. Als je meer geheugen nodig hebt om bijvoorbeeld je eigen video’s op je tablet te bewaren, kun je met een MicroSD-kaart het geheugen tot 32 GB uitbreiden.
De tablets uit de Samsung GALAXY Tab 2 series zijn vanaf het tweede kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs van de GALAXY Tab 2 (10.1) met Wi-Fi  is 399,- includief BTW en de 3G/ Wi-Fi-versie  is 499. De adviesverkoopprijs van de GALAXY Tab 2 (7.0) met Wi-Fi  is 299 en de 3G/Wi-Fi-versie kost 399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.