Ads Top

Nieuw assortiment Everio digitale videocamera's


JVC introduceert een nieuw assortiment Everio digitale videocamera's. Het programma omvat zes Full HD modellen, van point-and-shoot eenvoud tot volledige handbediening voor creatieve toepassingen. De meest opvallende innovatie is dat diverse modellen zijn voorzien van Wifi voor unieke functies zoals Live Monitoring, automatisch e-mailen van foto's, video e-mail en koppeling met een smartphone. Met Live Monitoring kunnen de Everio beelden via een directe Wifi verbinding of een access point bekeken worden op een PC, Android toestel of iPhone/iPad door middel van een gratis app.
Met de bewegingsdetectiefunctie van Everio kunnen automatisch genomen foto's per e-mail naar een computer of smartphone gestuurd worden. De video e-mail functie stuurt video's (640 x 360 pixels) direct van Everio naar maximaal 8 e-mail adressen tegelijkertijd. Het installeren van de gratis app* op een Android toestel of iPhone/iPad maakt ook veel andere functies mogelijk, zoals geotagging (in combinatie met de GPS van de smartphone), het gebruik van de smartphone als afstandsbediening voor Everio, en het gemakkelijk overzetten van video's en foto's van Everio naar een smartphone om ze via het Internet met vrienden te delen.
Live monitoring is een handige functie voor ouders die zo in real time een oogje kunnen houden op hun kinderen in een andere kamer. Het automatisch verzenden van foto's per e-mail kan gebruikt worden om te zien wat er thuis gebeurt. Deze functie kan foto's nemen van de kinderen of huisdieren en bijvoorbeeld verzenden naar de ouders op hun werk. Video e-mails zijn perfect om in contact te blijven met de rest van de familie. Ouders kunnen bijvoorbeeld 15 seconden clips van de kinderen versturen naar de grootouders, of die nu in dezelfde stad wonen of aan de andere kant van de wereld. Gebruikers kunnen ook gratis app's installeren voor aanvullende functies zoals geotagging, afstandsbediening van Everio en het overzetten van bestanden naar een smartphone. JVC slaat zo een brug tussen conventionele videocamera's, met een hoge beeldkwaliteit en zoom maar beperkte opties voor communicatie, en smartphones die uitstekend kunnen communiceren maar beperkte beeldmogelijkheden hebben. De Everio EX, VX en GX series omvatten modellen met geavanceerde oplossingen voor de huidige behoefte aan communicatie en nieuwe opties om draadloze communicatie te gebruiken in het dagelijkse leven.
Alle nieuwe Everio modellen kunnen opnemen met 1920 x 1080 Full HD AVCHD, met hoge kwaliteit in de UXP mode en een gestandaardiseerde sampling rate van 24 Mbps. Bovendien hebben alle modellen een HDMI uitgang voor een uitstekende weergave op moderne grootformaat LCD’s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.