Ads Top

Projector met 10.000 lumen


Op de ISE-beurs in Amsterdam presenteerde Epson deze week haar eerste projector met 10.000 lumen, speciaal ontwikkeld voor presentaties in grote ruimten. Deze projector hoort bij een reeks van zeven geavanceerde producten, die 'het helderste beeld genereren'.
De reeks bevat modellen in zwart en in wit. De witte modellen zijn ontworpen voor installatie in overheids- of onderwijsgebouwen, aula's, musea, congresgebouwen en tentoonstellingszalen. De zwarte modellen sluiten aan op de veeleisende huurmarkt, en zijn bedoeld voor gebruik in digitale cinema's of concerthallen, en voor bedrijven die congressen organiseren en daar speciale apparatuur voor huren.
Alle projectors sluiten aan op alle bestaande optionele lenzen van Epson, en met de flexibele installatiehoek van maximaal 100 graden kunnen ze zowel voor opzichtprojectie als voor doorzichtprojectie worden gebruikt. Mede dankzij Epsons downloadbare iOS-app kunnen de projectors worden aangesloten op Wi-Fi, iPhone, iPad en iPod Touch. Omdat de lens-shift zowel verticaal als horizontaal zeer flexibel instelbaar is, kunnen de apparaten heel eenvoudig in iedere omgeving worden geïntegreerd.
Een andere belangrijke toevoeging aan de reeks is de SDI-poort, waardoor er voor het eerst signalen van bijvoorbeeld HDTV kunnen worden geprojecteerd. Epsons Super Resolution-functie en de Frame Interpolation-modus leveren steeds weer een vloeiend, hoogwaardig beeld, zelfs bij actiescènes in een hoog tempo.
Daarnaast kunnen ongelijkmatige schermen worden gecorrigeerd met de functies Point Correction (met drie matrixinstellingen) en Arc Correction.
De EB-Z8450WU en EB-Z8455WU zijn verkrijgbaar vanaf maart 2012. De EB-Z10000, EB-Z10005 en EB-Z8150 zijn verkrijgbaar vanaf april 2012. De EB-Z8350W en EB-Z8355W zijn verkrijgbaar vanaf juni 2012.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.