Ads Top

Panasonic introduceert Smart VIERA Plasma HD TV assortiment

Panasonic introduceert zijn Smart VIERA Plasma HD TV assortiment voor 2012: de VT50-, GT50-, ST50-, UT50-, XT50- en X50-serie. Een assortiment dat de deur opent naar een revolutionaire next generation TV-ervaring, aldus het bedrijf, en met schermformaten variërend van 42 inch tot 65 inch, meer 3D-modellen, en een verbeterd VIERA Connect platform dat toegang geeft tot meer innovatieve apps.
De Smart VIERA Plasmamodellen bieden een uitstekende beeldkwaliteit, zowel in Full HD 2D als 3D, zodat men geen detail hoeft te missen bij het kijken naar films of sport of het spelen van de nieuwste computerspellen met veel grafische effecten. De hoogste contrasten, diepste zwarttinten en subtiele gradaties garanderen een adembenemende ervaring.
De nieuwe modellen zijn allemaal voorzien van zelf oplichtende plasmaschermen met verbluffende zwartwaarden. De NeoPlasma-technologieën, die zijn toegepast in de VT-, GT- en ST-serie, bieden een High Contrast Filter, Infinite Black schermtechnologie en een efficiënter scherm, die samen zorgen voor een optimale balans tussen zwart en wit, zelfs in een helder verlichte omgeving. De Full HD 3D progressive modellen in het nieuwe assortiment zijn voorzien van 2.500 Hz FFD (VT- en GT-serie), 24.576 gradatiestappen (een niveau dat eerder alleen werd geboden door professionele schermen) en snel schakelende fosfor voor een uitstekende beeldkwaliteit.
Een aantal VIERA Plasma TV's in het nieuwe assortiment zijn voorzien van een browser, zodat men al zijn favoriete websites kan bezoeken vanuit zijn of haar luie stoel, en een optionele Skype-communicatiecamera (TY-CC20W), zodat men met vrienden en familieleden kan bijpraten tijdens het televisiekijken. Met de VIERA Remote App kan men via een smartphone of tabletcomputer op meerdere schermen tegelijk werken omdat het nu mogelijk is content heel eenvoudig van het mobiele scherm naar de VIERA TV te 'swipen' en vice versa. De Remote App kan ook worden gebruikt als een gamecontroller, zodat men van gamingapplicaties op een groot scherm kan genieten zonder dat een extra gamepad nodig is.
De organisatiebrede betrokkenheid van Panasonic op het gebied van duurzaamheid wordt ook aangetoond door de technologische vernieuwingen die zijn toegepast in het nieuwe VIERA Plasma-assortiment. Een Plasmascherm heeft een levensduur van 100.000 uur, waardoor men met een Smart VIERA TV jarenlang kan genieten van fantastisch entertainment. Daarnaast maken de nieuwe en verbeterde fosforcombinaties de TV's nog energiezuiniger.
Panasonic zet ook zijn samenwerking met THX voort en introduceert vijf Full HD 3D Plasma HD TV's in het assortiment dat zowel voor de 2D- als de 3D-modus werd gecertificeerd door de door George Lucas opgerichte onderneming. THX-certificering geeft aan dat de beeldkwaliteit voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld door de beste filmproducenten uit Hollywood.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.