Ads Top

Nieuwe modellen IXUS en PowerShot


Canon heeft naast nieuwe PowerShots deze week nieuwe modellen van zijn IXUS camera's aangekondigd: de IXUS 510 HS en IXUS 240 HS. Door een hoogwaardige en compacte 12x optische zoom te combineren met een gemakkelijk mee te nemene ontwerp, is de IXUS 510 HS de perfecte camera voor stijlbewuste gebruikers, stelt Canon.
Canon introduceert ook een serie nieuwe camera’s in de PowerShot A serie. Deze omvat gebruiksvriendelijke modellen in de PowerShot A serie – camera’s die de gebruiker in staat stelt altijd en overal perfecte foto’s en HD-movies vast te leggen. Elk model combineert de geavanceerde Canon objectieftechnologie met een slank, stijlvol ontwerp en een serie innovatieve technologieën die het gemakkelijker dan ooit maken om te fotograferen en HD movies te maken.
Ook nieuw is de robuuste PowerShot D20, waarmee Full HD (1080p) video kan worden opgenomen. De camera is waterdicht, schokbestendig, bestand tegen lage temperaturen en stofdicht – ideaal bij het gevecht met stroomversnellingen of het overwinnen van bergtoppen en thuis te komen met foto’s die het bewijs vormen. De PowerShot D20 past gemakkelijk in een rugzak of aan een karabijnhaak. De camera is compact, licht in gewicht en gemaakt om de ontberingen van elk avontuur te doorstaan – gebruikers kunnen hun eigen grenzen opzoeken zonder zich zorgen te maken of hun camera is opgewassen tegen het avontuur.
Tot slot zijn er nog PowerShot SX modellen – de PowerShot SX260 HS en PowerShot SX240 HS. Beide modellen combineren een strak, modern ontwerp met 20x optische zoom en geavanceerde imaging technologieën. Daarmee zijn ze ideaal als reisgenoot om werkelijk alles vast te leggen, van gezinsvakanties op tropische stranden tot avontuurlijke expedities. Met haarscherpe foto’s en Full HD video.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.