Ads Top

Nieuwe Lumix DMC-FT20


Panasonic kondigt de Lumix DMC-FT20 aan, een nieuwe camera in de robuuste FT-serie, die speciaal is ontworpen voor actief gebruik buiten. Met deze avontuurlijke camera legt oud én jong alle belevenissen haarscherp vast!
De nieuwe 16,1 megapixel DMC-FT20 is nog robuuster dan zijn voorgangers. De camera is niet alleen waterdicht tot 5 meter, maar ook vorstbestendig tot -10 °C, schokbestendig tot 1,5 m en stofbestendig. Door deze sterke eigenschappen is de FT20 ook gerust door kinderhanden te gebruiken.
Het nieuwe lenssysteem van de DMC-FT20 heeft een plat en slank profiel door de gevouwen optische elementen en is voorzien van een 25mm ultra groothoeklens en 4x optische zoom (vergelijkbaar met 25-100mm op een 35mm camera). De Intelligent Zoom-functie vergroot de 4x optische zoom tot 8x, waarbij de Intelligent Resolution-technologie ervoor zorgt dat er nauwelijks wordt ingeboet aan beeldkwaliteit.
Met de DMC-FT20 kunnen video's worden opgenomen in HD (High Definition) in 720p MP4-formaat. De 4x optische zoom kan worden gebruikt bij het maken van video-opnames. De camera beschikt over een aantal speciale modi, waaronder Miniature Effect en Panorama Shot, waardoor het maken van opnames met de DMC-FT20 nog leuker wordt. Met de nieuwe Auto Retouch-functie kunnen beelden mooier worden gemaakt zelfs nadat ze zijn vastgelegd.
Daarnaast kunnen gebruikers met de iA (Intelligent Auto)-modus het maken van mooie foto's en video's helemaal aan de camera overlaten. In de iA-modus worden deze veelzijdige functies automatisch uitgevoerd, zodat de gebruiker foto's kan maken zonder de instellingen te hoeven aanpassen telkens als de omstandigheden veranderen. Gebruikers zullen ook plezier beleven aan de LUMIX Image Uploader, waarmee beelden onmiddellijk gedeeld kunnen worden via Facebook of YouTube met behulp van een pc.
De DMC-FT20 is leverbaar vanaf maart 2012 in de kleuren zwart, blauw, rood en oranje.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.