Ads Top

HbbTV bij kabelaar SKV


Sinds deze week is HbbTV beschikbaar op het netwerk van kabelaar SKV in Veendam. Deze functionaliteit wordt standaard meegezonden met de zenders Ned 1, 2 en 3 HD. 
HbbTV staat voor Hybrid Broadcast Broadband Televisie. Het is een open standaard die televisie combineert met internetdiensten. Het lineaire digitale tv-signaal dat via satelliet, ether of kabel wordt ontvangen kan zo verrijkt worden met extra informatie. 
De Publieke Omroep heeft een deel van haar website geschikt gemaakt voor het televisiescherm. Deze website komt met één druk op de rode knop als een extra informatielaag over je tv.
Op de site staan de programma’s van de Publieke Omroep. Deze kun je terugkijken op het Uitzending Gemistgedeelte. Daarnaast kun je je voorkeuren aangeven en zie je op die manier snel
wanneer een nieuwe aflevering van jouw favoriete programma beschikbaar is.
Voor ontvangst heb je een connected tv of settopbox nodig waarmee je de zenders van de Publieke Omroep via DVB-C (kabel), DVB-T (Digitenne) of DVB-S (satelliet) kunt ontvangen. Connected tv’s zijn toestellen die toegang tot het internet kunnen krijgen.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.