Ads Top

Infotainment op nieuwe Philips televisies

Met de introductie van zijn 4000, 5000 en 5500 series, vernieuwt Philips zijn aanbod aan Smart TV’s voor gebruikers die ‘state-of-the-art’ online diensten willen en een hoge beeldkwaliteit voor een acceptabele prijs.  De drie nieuwe series bieden een brede keuze aan Smart TV applicaties, waaronder toegang tot ‘Uitzending Gemist’, surfen op internet, opnemen via USB en gebruik van online apps. Bovendien bieden de tv’s uit de 5500 series 3D-beelden van hoge kwaliteit. De schermafmetingen van de nieuwe series variëren van 81cm (32”) tot 140cm (55”). Ze zullen in het tweede kwartaal van 2012 in Nederland leverbaar zijn.
Via het thuisnetwerk hebben de nieuwe tv’s draadloos toegang (wifi) tot internet. Dit opent een wereld van content, beschikbaar via online video stores, digitale mediabibliotheken, YouTube en het open internet. Uitzending Gemist en de opnamemogelijkheid via USB zorgen ervoor dat kijkers hun favoriete films, shows, sportwedstrijden en dagelijkse soaps kunnen bekijken wanneer zij dat willen. Dankzij DLNA-compatibiliteit is het gemakkelijk om video’s, muziek en foto’s te streamen van aangesloten apparaten. Met de Philips MyRemote App, een app voor iOS en Android tablets kunnen gebruikers een elektronische programmagids raadplegen terwijl zij tv kijken. De app maakt het zelfs mogelijk om op elke plek in huis video-opnamen te programmeren
De drie nieuwe series beschikken over Full HD LED backlit panelen met uitstekende kleurweergave. Dankzij een 200Hz PMR (op de 4000 series) en 400Hz PMR Perfect Motion Rate (op de 5000 en 5500 series) kunnen de toestellen snelle actiescènes vloeiend weergeven, zonder vervaging.  Storende elementen en ruis in film worden opgespoord en het effect ervan verminderd, wat zorgt voor een helder en haarscherp beeld, onafhankelijk van de bron.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.