Ads Top

Star Wars Saga Blu-ray evenement in Amsterdam

Op dinsdagavond 13 september vanaf 20.00 uur vindt in FAME Amsterdam een groot evenement plaats voor de Blu-ray Disc-release van de Star Wars Saga. Naast speciale acties wordt er ook een exclusieve screening gehouden van My Star Wars Television Special met nooit eerder vertoonde fragmenten en persoonlijke verhalen van fans. En nog voor de officiële releasedatum kun jij als eerste de hele Star Wars Saga op Blu-ray Disc bemachtigen.
Op deze avond kun je tevens meedoen aan de Star Wars Quiz, waarbij je kans maakt op een limited edition lithografie als hoofdprijs. Als je in de outfit van je favoriete Star Wars-personage verschijnt, kun je meedoen aan de Best Dressed Star Wars Competition en eveneens een leuke prijzen winnen. De 150 speciale genodigden die de Star Wars Saga op Blu-ray kopen krijgen bovendien een speciaal Star Wars T-shirt.
Hoogtepunt is de vertoning van My Star Wars Television Special, die gemaakt is naar aanleiding van de Blu-ray release van de Star Wars Saga. In deze film neemt Anthony Daniels, de man achter de geliefde robot C-3PO, je mee naar het Star Wars-universum. Deze special wordt vertoond om 20:30 uur, 21:00 uur en 21:30 uur voor de gelukkigen die op de gastenlijst staan van FAME.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.