Ads Top

Nieuwe versies Photoshop en Premiere Elements

Adobe Systems Incorporated presenteeer Adobe Photoshop Elements 10 en Adobe Premiere Elements 10 voor Windows en Mac. De nieuwste versies van de consumentensoftware vieren dit jaar hun tienjarig bestaan. De producten zijn afzonderlijk en als bundel verkrijgbaar.
Photoshop Elements 10 bevat verbeterde zogenoemde content-intelligent tools die uit dezelfde keuken komen als die van Photoshop. Nieuwe Guided Edits zoals Depth of Field en Picture Stack zorgen voor een stap-voor-stap begeleiding. Facebook-gebruikers kunnen hun foto's in Photoshop Elements 10 taggen op basis van hun vriendenlijst op Facebook.
Photoshop Elements 10 voegt tevens een nieuwe tekstfunctionaliteit toe, met name voor het maken van fotoboeken. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat gebruikers een golvende, vloeiende tekst kunnen toevoegen aan een foto die automatisch de lijnen van een voorwerp of een vorm volgen. De speciale crop guides helpen gebruikers visueel aantrekkelijke composities te maken.
Met de nieuwe videobewerkingsoftware kan de gebruiker met één druk op de knop de helderheid corrigeren en verbeteren. Ook bevat de nieuwe editie InstantMovie-thema’s waarmee in enkele seconden een aantrekkelijke video geproduceerd kan worden.
De verbeterde pan- en zoom-mogelijkheid voegt volgens Adobe meer drama toe aan een videoverhaal en de geautomatiseerde opties nemen werk uit handen bij het zoeken naar gezichten in het pan- en zoom-proces. Het delen van video’s is eenvoudig door video’s bijvoorbeeld direct te uploaden naar Facebook en YouTube. Met de mogelijkheid om te exporteren in AVCHD-formaat, kunnen gebruikers tevens HD-kwaliteit video’s branden. Voor de eerste keer biedt Adobe Premiere Elements ook 64-bit ondersteuning voor Windows 7.
Photoshop Elements 10 & Premiere Elements 10 bundel zal beschikbaar zijn voor een adviesverkoopprijs van 149 euro inclusief BTW. Beide producten zijn ook apart verkrijgbaar voor 99 euro inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.