Ads Top

Nieuwe Home Cinema Set Loewe

Loewe heeft een nieuwe Home Cinema Set ontwikkeld. Deze bestaat uit het 3D-systeem Loewe MediaVision 3D, de Loewe Satellite Speakers, de Loewe Subwoofer Compact en de Loewe Assist Multi-Control. Met deze praktische afstandsbediening heeft men ook toegang tot toestellen van andere fabrikanten.
MediaVision 3D beschikt over een iPod interface en ondersteunt bovendien het afspelen van talrijke Audio HD-formaten (Dolby True HD, dts-HD MA enz.). Als er verbinding is met internet, heeft de MediaVision 3D zelfs toegang tot de geïntegreerde muziekherkenningsdienst Gracenote. Daarmee blijft de vraag naar de titel of de artiest van muziek uit de soundtrack nooit meer onbeantwoord. Terwijl de film loopt, maakt Gracenote het zoeken naar songtitel en artiest mogelijk. Ook rippen is mogelijk met de Loewe MediaVision 3D. Daardoor kunnen favoriete songs worden omgezet in muziekbestanden en op die manier eenvoudig via USB worden gearchiveerd. Het systeem beschikt verder over drie aansluitingen: twee HDMI In en één HDMI Out.
Voor meer comfort zorgt het inschakelen door middel van signaalherkenning. Dit betekent dat de subwoofer en de geïntegreerde versterkers automatisch worden ingeschakeld zodra de aansluitingen een audiosignaal herkennen. De Audio-Linkaansluiting vergemakkelijkt bovendien de installatie van de Loewe Home Cinema set: met maar één kabel legt de subwoofer contact met de MediaVision 3D.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.