Ads Top

Bose introduceert eerste soundbarsystemen

Bose introduceert zijn eerste soundbarsystemen: het Lifestyle 135 home entertainment-systeem en het CineMate 1 SR digitaal home cinema-luidsprekersysteem. Beide systemen zetten volgens Bose zelf een nieuwe norm wat betreft plaatsingsvrijheid en audioprestaties, beschikken over het onmiskenbare home cinema-geluid uit één luidspreker en een nieuwe draadloze Acoustimass-module.
Het Lifestyle 135-systeem is voorzien van een mediaconsole voor aansluiting van zes HD-bronnen (vier HDMI-ingangen), een ingebouwde AM/FM-tuner en een docking-station voor iPod of iPhone. Het CineMate 1 SR-systeem kan met één kabel rechtstreeks op een televisie worden aangesloten. Beide systemen worden geleverd met een programmeerbare afstandsbediening voor bediening van het systeem en vrijwel elke andere aangesloten bron, van Blu-ray-speler tot kabel-/satellietontvanger.
In tegenstelling tot bestaande systemen bieden het Lifestyle 135-systeem en CineMate 1 SR-systeem gebruikers vrijheid bij plaatsing. De systemen kunnen namelijk in twee standen in de buurt van de televisie worden geplaatst, zonder dat dit afbreuk doet aan het geluid.
De FlexMount automatische plaatsingscompensatie van Bose stelt automatisch vast of de luidspreker horizontaal op bijvoorbeeld een tafel staat of verticaal aan een wand is gemonteerd. Vervolgens wordt het geluid automatisch aangepast, waardoor beide opties ruimtelijk en natuurlijk geluid garanderen.
Daarnaast biedt het Bose ADAPTiQ audiocalibratiesysteem nog een extra garantie: het geluid van het systeem wordt in elke ruimte optimaal weergegeven. Het systeem analyseert namelijk eerst de ruimte waarin het staat en stemt vervolgens het geluid af op de unieke akoestische eigenschappen, zoals de afmetingen, vorm en zelfs inrichting van de ruimte.
Het Lifestyle 135 home entertainment-systeem en het CineMate 1 SR digitaal home cinema-luidsprekersysteem zijn verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van respectievelijk 2.699,- en 1.499 euro. De Bose WB-135 wandmontagekit is beschikbaar als accessoire.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.