Ads Top

Fotograferen vanuit elke hoek met Samsung MultiView

De Samsung MultiView MV800 met Flip-out display is een innovatieve oplossing voor de ambitieuze fotograaf. Dankzij het 3 inch grote Flip-out display kun je vanuit elke hoek een perfecte foto maken. De Samsung Multiview MV800 bouwt voort op het succes van Samsung 2View-technologie. Het is het eerste compacte model dat een 3 inch breedbeeld Flip-out MultiView touch-display heeft. Samsung heeft deze camera ontworpen als antwoord op nieuwe behoeften van de consument die steeds meer maximale flexibiliteit, plezier en creativiteit wil
De 5x optische zoomlens zorgt ervoor dat je elk detail van dichtbij kunt vastleggen, terwijl je met 26 mm groothoeklens landschap- en groepfoto’s in HD fotografeert. Met de Live Panorama-functie kun je grote groepen mensen fotograferen door simpelweg de shutter-knop ingedrukt te houden, waarna je vervolgens de scene op het LCD-scherm kunt bekijken. Als je de Samsung MultiView MV800 aan een 3D-TV koppelt, kun je je foto’s zelfs in 3D bewonderen.
De Samsung MultiView MV800 kan ook HD video opnemen. De ‘zoom noise reduction’-technologie verwijdert daarbij het zoomgeluid tijdens het filmen, waardoor alleen die geluiden op het filmpje klinken, die je wilt horen. Het toestel zal vanaf volgende maand te koop zijn voor 279 euro. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.