Ads Top

Nieuwe fotografie-app voor Mac OS en iOS-apparaten

Adobe Systems heeft tijdens de Photoshop World 2011 keynote Adobe Carousel gepresenteerd voor iPad, iPhone, iPod touch en Mac OS. De fotografie-app bevat de fotoverwerkingstechnologie die ook gebruikt wordt in Adobe Photoshop Lightroom. Gebruikers kunnen daarmee de meest verfijnde resultaten behalen in fotoverwerking, ongeacht het apparaat waar ze op werken.
Adobe Carousel is samengesteld uit een aantal apps voor iPad, iPhone, iPod touch en Mac OS desktops. De versies voor Windows en overige apparaten worden in de eerste helft van 2012 verwacht. Consumenten kunnen hun fotobibliotheek importeren in Adobe Carousel en nieuwe foto’s maken met de Adobe Carousel-app op hun iPad, iPhone of iPod touch. Deze foto’s zijn daarna automatisch beschikbaar voor elk apparaat dat Adobe Carousel ondersteunt. Dit gebeurt op basis van de cloud-gebaseerde smart mesh-technologie die is geïntegreerd in Carousel.
Het installeren van Adobe Carousel is volgens het Amerikaanse softwarebedrijf eenvoudig. Klanten hoeven de apps alleen maar te downloaden en een abonnement te kiezen op hun iPhone of iPad. Abonnees kunnen een nagenoeg oneindig aantal JPEG-bestanden importeren en Adobe Carousel-apps op al hun apparaten installeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.