Ads Top

Logitech TV Cam for Skype hier verkrijgbaar

De Logitech TV Cam for Skype zal vanaf november in Nederland verkrijgbaar zijn. De Logitech TV Cam for Skype is een plug-and-play camera waarmee HD-videobellen rechtstreeks mogelijk is vanaf Panasonic VIERA Connect-enabled HD-televisies met Skype. HD-videobellen is mogelijk tot 720p zonder dat additionele software nodig is. Een televisie met een 1 Mbps-internetverbinding (upload en download) is voldoende om te videobellen in HD. De camera is zeer eenvoudig te activeren door de televisie aan te zetten en de Skype applicatie voor videobellen te selecteren. Deze applicatie is geïnstalleerd op een specifieke selectie Panasonic VIERA Connect-enabled HD TV's.
De Logitech TV Cam for Skype zelf is uitgerust met een Carl Zeiss-lens en Logitech Fluid Crystal technologie voor scherpe beelden in heldere kleur. De camera biedt daarnaast een 78-graden groothoeklens en twee digitale microfoons die omgevingsgeluid en echo's reduceren. Dit maakt de Logitech TV Cam for Skype perfect voor het voeren van een videogesprek vanaf de bank met het hele gezin.
Zodra de Logitech TV Cam for Skype is aangesloten is het mogelijk Skype-gesprekken te voeren van TV naar TV maar ook van TV naar PC of Mac en vice versa. Ook is videobellen via de Logitech TV Cam for Skype naar iPhone en smartphones met Skype mobile mogelijk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.