Ads Top

IFA 2011: Digitale fotolijst met wifi

Philips toont dit jaar op IFA zijn nieuwste ontwikkelingen op het vlak van digitale fotolijsten. Het jongste model is voorzien van een Connected Photo Album met WiFi. Zo blijven je albums automatisch up-to-date met je nieuwste foto's op Facebook. Na een snelle, eenvoudige instelling synchroniseer je draadloos en direct de Facebook-foto's van je vrienden. Zo heb je moeiteloos altijd een constante vertoning van je favoriete herinneringen in huis.
De instelling van de fotolijst werkt volgens Philips heel eenvoudig. Je koppelt je account rechtstreeks aan de fotolijst zonder dat je een pc, software of activeringscode nodig hebt. Om je fotolijst zo gepersonaliseerd mogelijk te maken, kun je handmatig aangeven welke vrienden je geregeld in huis wilt halen. Dat kan via de selecteerbare vriendenlijst.
De lijst heeft een touchscreen voor nog betere weergavemogelijkheden en een ingebouwde batterij voor mobiliteit binnenshuis. Voor een totaal persoonlijke ervaring kun je ook nog eens uit 15 geanimeerde klokken kiezen om de tijd bij te houden. Om energie te besparen, is de fotolijst voorzien van instellingen waarmee het scherm automatisch in- en uitschakelt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.