Ads Top

Videobellen op groot scherm met Logitech TV Cam

De Logitech TV Cam for Skype zal vanaf november in Nederland verkrijgbaar zijn. Het bedrijf demonstreerde deze plug-and-play TV camera waarmee HD-videobellen rechtstreeks mogelijk is vanaf Panasonic VIERA Connect HD-televisies afgelopen week in Amsterdam.
Met de Logitech TV Cam for Skype is HD-videobellen tot 720p mogelijk zonder dat additionele software nodig is. Een televisie met een 1 Mbps-internetverbinding (upload en download) is voldoende om te videobellen in HD. De camera is eenvoudig te activeren door de televisie aan te zetten en de Skype applicatie voor videobellen te selecteren. Deze applicatie is geïnstalleerd op een specifieke selectie Panasonic VIERA Connect-enabled HD TV's.
De Logitech TV Cam for Skype is uitgerust met een Carl Zeiss-lens en Logitech Fluid Crystal technologie voor scherpe beelden in heldere kleur. De camera biedt daarnaast een 78-graden groothoeklens en twee digitale microfoons die omgevingsgeluid en echo's reduceren. Dit maakt de Logitech TV Cam for Skype perfect voor het voeren van een videogesprek vanaf de bank met het hele gezin.
Om toegang tot de VIERA Connect functionaliteiten te krijgen is uiteraard een verbinding met een breedband internetverbinding noodzakelijk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.