Ads Top

CanalDigitaal start offensief tegen kabel en Digitenne

CanalDigitaal start dit najaar een offensief tegen de kabel en tegen Digitenne. Na de onrust die is ontstaan door het verdwijnen van het aantal analoge televisiezenders van de kabel en de ontvangstproblemen van Digitenne, is de roep om een volwaardig alternatief groter dan ooit, stelt de satellietaanbieder. Door het ineenstorten van de zendmast in Hoogersmilde ontstond vorige maand in Drenthe al een ware run op satellietontvangers. CanalDigitaal grijpt deze gebeurtenissen aan om duidelijk te maken dat ontevreden klanten van de kabel en Digitenne een alternatief hebben.
Deze week lanceert het media en communicatiebedrijf een campagne met acteur Kees Prins voor het Alles in 1-pakket met snel internet, voordelig bellen en satelliet TV. CanalDigitaal biedt onder andere een uitgebreid zenderpakket met meer dan 300 kanalen, waarvan 34 HD, waaronder Film1 en Sport1 HD en de mogelijkheid om livetelevisie te pauzeren en op te nemen. De multimedia campagne van CanalDigitaal voor het Alles in 1-pakket loopt tot medio november.
CanalDigitaal start bovendien een online campagne waarin Digitenne klanten een extra korting tot 150 euro krijgen wanneer zij overstappen naar satelliet TV. Het offensief tegen Digitenne loopt tot half oktober 2011.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.