Ads Top

Sharing en streaming met apps voor online opslag HiDrive Free 5 GB

Strato presenteert nieuwe apps voor de gratis online storage HiDrive Free 5 GB, met mogelijkheden voor het delen van comfortabel foto- en videogebruik. Deze maand introduceerde Strato de gratis clouddienst HiDrive Free met 5 GB gratis online opslagruimte. De apps voor iPhone, Android en Windowsphone7 zijn met het zoekwoord "HiDrive" gratis verkrijgbaar in respectievelijk de Apple Store, Android Market en Windows Marketplace.
Werken in de cloud is met de HiDrive-apps voor Android, Windowsphone, iPhone, iPad en iPod volgens de aanbieder comfortabel en flexibel. Het enige dat je hoeft te doen is de HiDrive-app eenmalig installeren, je aanmelden met je persoonlijke login en direct heb je toegang tot alle bestanden op je eigen HiDrive.
Met de sharingfunctie van HiDrive geef je vanaf je smartphone eenvoudig bestanden vrij aan anderen, naar keuze afgeschermd met een zelfgekozen wachtwoord. Selecteer een bestand, maak een sharelink aan en verstuur deze link per e-mail aan vrienden, familie of collega's. Zo deel je je foto's vanaf je vakantieadres direct met anderen, zonder dat je mailbox of die van de ontvanger volraakt met grote hoeveelheden mail en bijlagen.
Bij muziek stream je nummers direct van HiDrive op je smartphone, ook zonder dat dat bestand is gedownload. Dat spaart tijd en opslagruimte. Afhankelijk van het soort apparaat en de instellingen stream je ook verschillende gangbare videoformaten op HiDrive.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.