Ads Top

IFA 2011: Full HD-camcorders met ‘power zoom’

Toshiba breidt zijn Camileo X-lijn uit met twee nieuwe digitale Full HD-camcorders. De compacte Camileo X200 en X400 zitten boordevol functies voor het maken van geavanceerde video-opnamen, zoals 1080p Full HD-videoresolutie, Electronic Image Stabiliser (EIS) en de mogelijkheid om snapshots te schieten terwijl er gefilmd wordt. De nieuwe Camileo-camcorders zijn bij uitstek geschikt voor ambitieuze gebruikers die prijs stellen op de voordelen van superieure videotechnologie en slimme high-end functies, zo meldt de fabrikant.
Dankzij de 23x optische zoom en de 120x digitale zoom van de Camileo X400 kunnen filmers scènes vastleggen die buiten het bereik van de meeste camcorders liggen. Daarnaast is de X400 in staat om opnamen te maken bij weinig licht doordat zijn 5 megapixel CMOS-sensor is uitgerust met Back Side Illumination (BIS)-technologie. Dit verhoogt de lichtgevoeligheid van de sensor aanzienlijk en maakt het mogelijk om levendige video’s te maken tijdens de schemering of in ruimtes met kunstlicht, stelt Toshiba.
Zowel de Camileo X200 als de Camileo X400 zijn voorzien van de Cut ’n’ Save-software die het bewerken van video’s aanzienlijk vergemakkelijkt. Een speciale pauzeknop maakt het mogelijk om een stop in te lassen om het filmen op een later tijdstip te vervolgen. Het moeizaam aan elkaar plakken van beelden is daarmee verleden tijd.
De Camileo X200 en X400 zijn naar verwachting in het vierde kwartaal van 2011 leverbaar. De adviesprijzen zijn € 199,95 inclusief BTW voor de X200 en € 229,95 inclusief BTW voor de X400

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.