Ads Top

Philips TV voegt nieuwe OLED807 toe aan assortiment

Philips TV introduceert een brede reeks aan prestatieverbeteringen voor de nieuwe Philips OLED807 Ambilight-serie. Naast een verbeterde 6e generatie P5 AI-verwerkingssuite, bevat de OLED807 het nieuwste OLED-EX scherm.

Verbeteringen aan de 6e generatie P5 AI-processor omvatten het toevoegen van meer 'intelligentie' aan de lichtsensor en de AI-functionaliteit van de set.

De verbeterde versie van de Ambient Intelligence van de P5-processor monitort het huidige omgevingslicht in de kamer en kan de helderheid, het gamma en de kleuren nu continue in real time aanpassen. Zo is het contrast voor zowel SDR- als HDR-inhoud altijd volledig geoptimaliseerd.

In de 2022 OLED tv’s is een nieuwe versie van AI Auto Film Mode opgenomen en is het aantal alternatieve smart pictures modes uitgebreid van de oorspronkelijke twee naar zeven wanneer een film wordt gedetecteerd – inclusief Filmmaker Mode. Als de Philips OLED807 al in Filmmaker Mode staat, schakelt de set automatisch over naar Dolby Vision Dark-instellingen bij het detecteren van Dolby Vision-content.

Smart picture modes bevatten nu ook de nieuwe Crystal Clear modus. Deze modus vervangt de voorgaande Vivid-modus en biedt dezelfde ultrascherpe beelden en rijke kleuren, maar met een betere, meer natuurlijke balans tussen scherpte, kleur en contrast.

De Philips OLED807 heeft een flinterdun ontwerp zonder rand en een metalen buitenframe.

De Philips OLED807 is vanaf juni beschikbaar in 48, 55, 65 en 77 inch. Prijzen zullen later bekend worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.