Ads Top

CES: Slimme draagbare projector van Samsung

Samsung lanceert The Freestyle, een geheel nieuwe slimme draagbare projector. Wanneer The Freestyle geen content streamt, is het apparaat dankzij de omgevingsmodus en doorschijnende lensdop in te zetten als sfeerverlichting.
 
The Freestyle is een lichtgewicht projector, slimme luidspreker en sfeerverlichting inéén. The Freestyle weegt maar 830 gram en tovert elke ruimte makkelijk om tot een scherm, belooft Samsung.

Het apparaat kan 180 graden draaien, waardoor gebruikers overal video van hoge kwaliteit kunnen projecteren – op tafels, vloeren, muren of zelfs plafonds. Er is geen apart scherm nodig.
 Daarnaast is The Freestyle een slimme speaker die muziek en visuele effecten koppelt.

The Freestyle werkt met externe batterypacks die USB-PD en 60W/20V output of hoger ondersteunen, zodat gebruikers hem overal mee naartoe kunnen nemen.

The Freestyle kent verder dezelfde Smart TV-mogelijkheden als Samsung Smart TV's. Denk aan ingebouwde streamingdiensten en functies voor spiegelen en casten. The Freestyle is bovendien geschikt voor gebruik met zowel Android- als iOS-apparaten. Tot slot is het ook de eerste projector met spraakbesturing op afstand.

The Freestyle is vanaf 14 februari beschikbaar in Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.